Openings

tijden

Zondag & Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag t/m Zaterdag:

9:00 – 17:30

De dameskapper voor Utrecht

Zoek jij een dameskapper in Utrecht? Een dames kapsalon waar bekwame, vriendelijke kapsters klaarstaan om voor jou een prachtig nieuw kapsel te verzorgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Sabina Biqua. Wij zijn pas tevreden als jij blij in de spiegel kijkt na afloop van een knipbeurt. Je vindt ons in Leidsche Rijn, waar we sinds kort gevestigd zijn. We geven je als dames kapsalon in Utrecht een haarverzorging die je keer op keer wil meemaken. We zorgen ervoor dat er een ambiance is in kapsalon waar jij jezelf helemaal thuisvoelt.

Kom eens langs bij onze dames kapsalon in Utrecht

Bij Sabina Biqua staan we altijd klaar om jou een mooi nieuw kapsel te geven. We luisteren goed naar wat jij wil en bekijken dan wat we het beste met jouw haar kunnen doen. We geven je advies en gaan dan, als jij hiermee akkoord bent, aan de slag met het uitvoeren hiervan. Wij zijn puur een dameskapper in Utrecht. We willen je innerlijke schoonheid naar boven halen, zodat iedereen deze kan zien. Aangezien we gespecialiseerd zijn op het gebied van vrouwen, weten we als geen ander wat er bij komt kijken om elke vrouw er nog mooier uit te laten zien.

Meer weten over onze dames kapsalon voor Utrecht?

Als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, neem dan gewoon een keer contact met ons op. We vertellen je dan graag meer over wat je bij ons allemaal kunt verwachten. Je kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons binnenlopen om je haar te laten knippen, of om een beauty behandeling te ondergaan. We kunnen jouw haar ook bijvoorbeeld een nieuwe kleur geven, we kunnen voor visagie zorgen of je haar op een andere manier stylen. Bij Sabina Biqua ben je hiervoor altijd aan het juiste adres.

Amazing Cuts

Prijzen

Women

Haircut & blowout

€70,00

Hot towel & treatment

€15,00

Blowout

€45,00

Blowout thick hair

€60,00