Openings

tijden

Zondag & Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag t/m Zaterdag:

9:00 – 17:30

De mooiste hairextensions voor Utrecht

Bij Sabina Biqua ben je aan het juiste adres voor de mooiste hairextensions van Utrecht en omstreken. Wil jij meer weten over wat je bij ons allemaal kunt verwachten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website, waar je meer informatie kunt vinden over waar wij precies voor staan. Je kunt bij ons eenvoudig hairextensions zetten in Utrecht. Prachtige verlengingen van je haar, die helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Zou je willen dat je haar er iets langer of voller uitziet? Of wil je gewoon het maximale uit je haar halen? Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je er op rekenen dat je perfect wordt geholpen.

Hairextensions laten zetten in Utrecht

In Utrecht ben je bij Sabina Biqua aan het juiste adres als je extensions wil laten zetten. We hebben veel ervaring met het aanbrengen van extensions en willen jou graag aan de perfecte extensions helpen. Samen met jou bekijken we wat we op dit gebied allemaal in huis hebben. Welke extensions passen het beste bij jouw haar? Of wil je juist extensions hebben die een lekker contrast opleveren met je eigen haarkleur? Alles is mogelijk bij ons, je kunt er op rekenen dat je hairextensions in Utrecht krijgt die van de mooiste kwaliteit zijn. Meer weten? Gewoon even bij de informatie op deze website kijken!

Wil jij ook hairextensions laten zetten in Utrecht?

We raden je aan om gewoon eens bij ons binnen te lopen als jij die mooie extensions wil hebben waar jij jezelf prettig mee voelt. We vinden het belangrijk om jou extensions te geven die er niet alleen maar heel mooi uitzien, maar die daarbij ook nog eens perfect bij je passen. Uiteraard kunnen we niet alleen maar hairextensions zetten in Utrecht. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor alle andere zaken die je jezelf op het gebied van haar maar kunt bedenken!

Amazing Cuts

Prijzen

Women

Haircut & blowout

€70,00

Hot towel & treatment

€15,00

Blowout

€45,00

Blowout thick hair

€60,00