Openings

tijden

Zondag & Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag t/m Zaterdag:

9:00 – 17:30

De kapper voor De Meern

Ben jij op zoek naar een kapper in De Meern, die klaarstaat om jouw haar de best mogelijke verzorging te geven? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Sabina Biqua. Je vindt onze kapsalon in Leidsche Rijn. We hebben een prachtig ingerichte salon voor je klaarstaan, waar jij er altijd op kunt rekenen dat je haar de best mogelijke verzorging krijgt. Je kunt bijvoorbeeld bij ons aankloppen voor een keratine behandeling, maar ook als je extensions of highlights in je haar wil hebben. Samen met jou bekijken we van tevoren wat precies jouw wensen zijn.

De kapsalon voor De Meern

Bij Sabina Biqua hebben we de middelen klaarstaan om jou een perfecte behandeling van je haar te geven. Bij ons vind je klantvriendelijke mensen die de tijd voor je nemen, om er zo voor te zorgen dat jouw haar er straks helemaal zo uitziet als je dat zou wensen. We raden je dan ook aan om gewoon even bij ons te komen kijken als je meer wil weten over wat je bij ons kunt verwachten. We hebben op onze website veel informatie over onze salon voor je klaarstaan. Je zou bijvoorbeeld ook even kunnen kijken naar de foto’s van onze salon, zodat je op dit gebied ook alvast een goede indruk krijgt!

Meer weten over onze kapsalon voor De Meern

Sabina Biqua is een kapper voor De Meern en omstreken. We staan altijd klaar om jouw haar een perfecte behandeling te geven. Wil je meer weten over wat je bij ons kunt verwachten? Je kunt dan natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We spreken dan met je door wat voor behandeling je precies wil hebben, waarna we een afspraak met je maken voor wanneer je deze behandeling uit wil laten voeren.

Amazing Cuts

Prijzen

Women

Haircut & blowout

€70,00

Hot towel & treatment

€15,00

Blowout

€45,00

Blowout thick hair

€60,00