Openings

tijden

Zondag & Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag t/m Zaterdag:

9:00 – 17:30

De kapper voor Veldhuizen

Ben jij op zoek naar een kapper in of bij Veldhuizen, waar jij er op kunt rekenen dat je haar de best mogelijke handeling krijgt die er in de buurt van jouw woonplaats te vinden is? Maak dan vandaag nog een afspraak met Sabina Biqua. Bij ons word je geholpen door vriendelijke mensen die veel ervaring hebben als het op de verzorging van haar aankomt. Bij ons zit je goed voor een aangename knipbeurt, maar ook als je iets bijzonders wil laten doen met je haar. Meer weten? Op deze website vind je veel informatie over wat je allemaal bij ons in de kapsalon voor Veldhuizen kunt verwachten.

Zoek jij een kapsalon bij Veldhuizen?

Als jij een kapper in Veldhuizen zoekt, dan kun je natuurlijk ook even in de auto stappen en naar Leidse Rijn toe komen. Hier vind je onze kapsalon, waar ervaren, enthousiaste mensen klaarstaan om jou de beste verzorging voor je haar te geven. Als kapper voor Veldhuizen kun je er bij ons op rekenen dat we jouw haar er weer perfect uit laten zien. Wil jij een knipbeurt of verzorging die helemaal bij jouw persoonlijke stijl past? Of wil je juist dat jouw haar er eens een keer helemaal anders uit komt te zien? Bij ons is het in ieder geval allemaal mogelijk.

De kapsalon voor Veldhuizen en omstreken

Als kapper voor Veldhuizen helpen we je graag aan mooie extensions. Maar, je kunt ook bij ons langskomen voor bijvoorbeeld mooie highlights in een kleur waar jij blij van wordt. Subtiele highlights die je natuurlijke schoonheid nog eens extra benadrukken? Of juist highlights in een lekker felle kleur om je persoonlijkheid naar buiten te laten komen? Wat jouw wensen ook zijn, wij staan klaar om jou hierbij te helpen.

Amazing Cuts

Prijzen

Women

Haircut & blowout

€70,00

Hot towel & treatment

€15,00

Blowout

€45,00

Blowout thick hair

€60,00