Openings

tijden

Zondag & Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 – 17:30

Woensdag t/m Zaterdag:

9:00 – 17:30

De kapper voor Vleuterweide

Ben jij woonachtig in Vleuterweide en zoek jij een dameskapper bij jou in de buurt? Kom dan een keer naar Leidsche Rijn toe, waar je kapsalon Sabina Biqua kunt vinden. Bij ons heb je te maken met ervaren kapsters die klaarstaan om jou een behandeling te geven waar je helemaal happy van wordt. Als je in onze kapsalon bij Vleuterweide nou je haar wil laten knippen, of juist op zoek bent naar een andere manier van styling voor je kapsel, we staan altijd voor je klaar. Onze kapsalon voor Vleuterweide is helemaal ingericht om jou je thuis te laten voelen en je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

De kapper voor Vleuterweide

Onze kapsalon voor Vleuterweide is er helemaal op ingericht op de best mogelijke verzorging en styling aan je haar te geven. Zo ben jij bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor een goede keratine behandeling. Hiermee word je haar weer mooi glad en ziet het er weer gezond uit. Sterker nog, deze behandeling is ook heel erg gezond. Er worden lichaamseigen stoffen bij gebruikt die jouw haar weer mooi laat glanzen. Je kunt bij ons ook in de stoel plaatsnemen om ons extensions bij je aan te laten brengen. Wil je liever highlights in je haar? Dan gaan we samen met jou bekijken welke kleur het beste bij je past.

Zoek jij een kapper bij Vleuterweide in de buurt?

Als jij een kapsalon bij Vleuterweide zoekt, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Sabina Biqua vind je namelijk de beste behandeling voor je haar die er maar te vinden is. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst op onze website te kijken om een goede indruk te krijgen van wat je bij ons allemaal kunt verwachten.

Amazing Cuts

Prijzen

Women

Haircut & blowout

€70,00

Hot towel & treatment

€15,00

Blowout

€45,00

Blowout thick hair

€60,00