Over Ons

Sabina Biquá

Werken met en voor mensen is mijn grootste passie. Het geeft mij een enorme boost als ik iemand blij en tevreden in de spiegel zie kijken naar het resultaat. Door het geven van persoonlijke aandacht, en een verzorging op maat, geef ik met mijn ervaring elke vrouw de bij haar passende behandeling. 

Welkom

Sinds kort biedt Sabina Biqua in Leidsche Rijn op het gebied van haarverzorging en beauty een ervaring die u keer op keer weer zult willen meemaken. Door een ambiance te creëren, waar elke vrouw zich thuis voelt, kunnen we door goed te luisteren en te kijken naar wie jij bent het best passende haar en beauty advies geven en uitvoeren.

Women only

Onze missie is om de unieke schoonheid die elke vrouw heeft op een natuurlijke manier naar buiten te brengen. Deze specialisatie op het gebied van vrouwelijke haarverzorging en beauty geeft ons de mogelijkheid om het mooiste uit elke vrouw te halen.

Total Look

Bij Sabina Biquá zijn we gespecialiseerd in het kleuren van het haar. De juiste kleur combinatie creëren voor elke vrouw is zeer essentieel. Daarnaast verzorgen wij visagie en haarstyling.

Ons motto is niet voor niets: Laat zien wat je wilt uitstralen!